nursen

Ana Sayfa/Nurşen Kıraç

About Nurşen Kıraç

Bu Üye henüz herhangi bir bilgi doldurmadı.
So far Nurşen Kıraç has created 23 blog entries.

Gizlilik Politikası

2020-01-16T13:19:37+03:00

Gizlilik ve Güvenlik Politikası Mağazamızda verilen tüm servisler ve Güllük Mh. Kiraz Sk No:11/10 Eskişehir adresinde kayıtlı Bilişim Eskişehir firmamıza aittir ve firmamız tarafından işletilir. Firmamız, çeşitli amaçlarla kişisel veriler toplayabilir. Aşağıda, toplanan kişisel verilerin nasıl ve ne şekilde toplandığı, bu verilerin nasıl ve ne şekilde korunduğu belirtilmiştir. Üyelik veya mağazamız üzerindeki çeşitli form ve anketlerin doldurulması suretiyle üyelerin kendileriyle ilgili bir takım kişisel bilgileri (isim-soy isim, firma bilgileri, telefon, adres veya e-posta adresleri gibi) mağazamız tarafından işin doğası gereği toplanmaktadır. Firmamız bazı dönemlerde müşterilerine ve üyelerine kampanya bilgileri, yeni ürünler hakkında bilgileri, promosyon teklifleri gönderebilir. Üyelerimiz bu gibi [...]

Gizlilik Politikası2020-01-16T13:19:37+03:00

Kişisel Verileri Koruma Kanunu (K.V.K.K)

2020-01-16T13:11:50+03:00

Kişisel verilerinizin korunması ve işlenmesi hakkında aydınlatma metni İşbu Aydınlatma Metni ile, Bilişim Eskişehir (“Şirket”) sağlamış olduğunuz kişisel verilerinizin, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) ve Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ (“Tebliğ”) kapsamında Şirket tarafından işbu bilgilendirme metninde belirtildiği şekilde ve belirtilen amaçlarla sınırlı olarak işlenebileceği, yurt içinde ve yurt dışında bulunan aşağıda belirtilen kişilere aktarılabileceği kapsamında sizlere bilgilendirme yapılması amaçlanmaktadır. Veri sorumlusu sıfatıyla bilgilendirme Aşağıda detaylı kurumsal bilgileri yayınlanan Bilişim Eskişehir olarak, 6698 sayılı KVKK uyarınca ve Veri Sorumlusu sıfatıyla, kişisel verileriniz bu sayfada açıklandığı çerçevede; kaydedilecek, saklanacak, güncellenecek, mevzuatın izin verdiği [...]

Kişisel Verileri Koruma Kanunu (K.V.K.K)2020-01-16T13:11:50+03:00

Site Kullanım Sözleşmesi

2020-01-16T13:02:55+03:00

Lütfen sitemizi kullanmadan evvel bu ‘site kullanım şartları’nı dikkatlice okuyunuz. Bu alışveriş sitesini kullanan ve alışveriş yapan müşterilerimiz aşağıdaki şartları kabul etmiş varsayılmaktadır: Sitemizdeki web sayfaları ve ona bağlı tüm sayfalar (‘site’) Güllük Mh. Kiraz Sk No:11/10 adresindeki Bilişim Eskişehir firmasının (Firma) malıdır ve onun tarafından işletilir. Sizler (‘Kullanıcı’) sitede sunulan tüm hizmetleri kullanırken aşağıdaki şartlara tabi olduğunuzu, sitedeki hizmetten yararlanmakla ve kullanmaya devam etmekle; Bağlı olduğunuz yasalara göre sözleşme imzalama hakkına, yetkisine ve hukuki ehliyetine sahip ve 18 yaşın üzerinde olduğunuzu, bu sözleşmeyi okuduğunuzu, anladığınızı ve sözleşmede yazan şartlarla bağlı olduğunuzu kabul etmiş sayılırsınız. İşbu sözleşme taraflara sözleşme [...]

Site Kullanım Sözleşmesi2020-01-16T13:02:55+03:00

Google Ads Fiyatları

2019-07-30T14:01:18+03:00

Google Ads Fiyatları Google Adwords Fiyatları, Gümüş, Altın, Elmas ve Özel olmak üzere 4 paket olarak sunulmaktadır. Google Ads fiyatları, anahtar kelime sayısı ve trafiği, görüntü ağı yada arama ağı kampanyaları, Youtube reklamları, alışveriş kampanyaları, negatif anahtar kelimeler, paylaşım aralığı ve saati gibi unsurlarla belirlenir.  Google Adwords fiyatları bütçeye ve kampanyaya uygun belirlenmektedir. Bu konuda uzman kadromuz ile hizmet vermekteyiz. Hizmeti satın almak ya da bilgi almak için iletişime geçin. Google Ads Fiyatları Mobil Kampanyaları Görüntülü Ağ Kampanyaları Arama Ağı Kampanyaları Youtube Reklamları Alışveriş Kampanyaları Sektör Rakip Analizi [...]

Google Ads Fiyatları2019-07-30T14:01:18+03:00

E-Ticaret Fiyatları

2019-07-30T13:40:54+03:00

E-Ticaret Fiyatları E-Ticaret Fiyatları Bronz, Gümüş, Altın, Elmas ve Özel olmak üzere 5 paket halinde sunulmaktadır. E-Ticaret fiyatları database boyutu, mobil uyumluluk, filtre yönetimi, ödeme seçenekleri, ürün bazlı SEO faaliyetleri gibi çeşitli unsurlara göre belirlenir. E-Ticaret hizmetleri, uzman kadromuz tarafından sizlere sunulmaktadır. Hizmet satın almak ya da bilgi almak için bize ulaşın. E-Ticaret Hizmeti hakkında ayrıntılı bilgi için E-Ticaret Fiyatları SSL Güvenlik Sertifikası Web Alanı & Database Alanı Sınırsız Sosyal Medya Entegrasyonu Anlaşmalı Kargo Fiyatlandırma Hediye Çeki / Puan Sistemi Havale / Kapıda Ödeme Mobil E-Ticaret Mobil Uyumlu Responsive tema tasarımı Filtre Yönetimi [...]

E-Ticaret Fiyatları2019-07-30T13:40:54+03:00

Web Sitesi Fiyatları

2019-07-30T13:40:38+03:00

Web Site Fiyatları Web Site Fiyatları, Gümüş, Altın, Elmas ve Özel olmak üzere 4 paket altında hizmete sunulmaktadır. Web Sitesi Fiyatları; tarayıcı ve mobil uyum, görsel tasarımlar, içerik kontrol paneli, SEO çalışmaları, güvenlik unsurları, sunucu hızı, reklamlar,  vb. gibi bir çok faaliyeti kapsayan kriterlerle belirlenir. Web sitesi tasarımı tamamen kullanıcı odaklı düşünülüp, en kullanışlı şekilde hizmete sunulur.  Bu konudaki uzman kadromuz ile web site hizmetlerini en iyi şekilde sunuyoruz. Hizmet satın almak ya da bilgi almak için bizimle iletişime geçin. Web Sitesi Hizmeti hakkında ayrıntılı bilgi için; Web Site Fiyatları SEO ve [...]

Web Sitesi Fiyatları2019-07-30T13:40:38+03:00

Seo Fiyatları

2019-07-30T13:40:20+03:00

SEO Fiyatları Seo Fiyatları; Bronz, Gümüş, Altın, Elmas ve Özel olmak üzere 5 paket altında sunulmaktadır. SEO Fiyatları; çalışılacak anahtar kelime sayısı, rakip ve sektör analizi, özgün içerik oluşturma, yerel seo, zararlı link analizi, ürün bazlı seo, en önemli dış seo kriterlerinden olan backlink sayısını artıracak blog bazlı seo vb. hizmetlere göre belirlenir.  Standart paketlerin dışına çıkacak olan çalışmalar için özel teklif oluşturulmaktadır. Arama motoru ve SEO ve dijital pazarlama hizmetleri konusunda uzman kadromuz ile siteniz için en iyi hizmeti vermekteyiz. Hizmet satın almak ya da bilgi almak için bizimle iletişime geçin. SEO Fiyatları [...]

Seo Fiyatları2019-07-30T13:40:20+03:00

Dijital Pazarlama Fiyatları

2019-07-30T13:51:24+03:00

Dijital Pazarlama Fiyatları Dijital Pazarlama Hizmetleri ile işletmenizin tüm dijital ihtiyaçlarını karşılamakta ve bunların yönetimini yapmaktayız. Dijital stratejilerimiz; işletmenin görünürlülüğünü, prestijini ve trafiğini arttırmaktadır. E-ticaret hizmetleri ile işletmenin pazar yeri ihtiyacı, alıcıya ulaşmasını sağlayan reklam, sosyal medya desteği, site trafiğini arttıran optimizasyon çalışmaları gibi çözümlerle hedefinize ulaşmanızı sağlamaktayız. Web sitesi ve sosyal medya hizmeti ile işletmenin bilinirliğini tam kapsamlı optimizasyonlar ve özgün görsel ve içerikler ile arttırmaktayız. Google Adwords hizmetleri ile işletme ve marka reklamları, slogan ve özgün görsel içerik oluşturma ve pozitif geri dönüş sağlama noktasında; rakip analizleri ve farklı ağlarlardaki reklam analizleri ile profesyonel olarak [...]

Dijital Pazarlama Fiyatları2019-07-30T13:51:24+03:00

E-Ticaret Hizmeti

2019-07-19T10:23:32+03:00

E-Ticaret Hizmeti E-Ticaret , ürün ve hizmetlerinizin internet ortamı üzerinden sipariş verilmesini ve sipariş tahsilatlarının yapılmasını sağlayacak çalışmaların tümüne E-Ticaret Hizmeti denir.Fiziksel mağazasını e-ticarete taşıyarak büyüme gerçekleştirmek istiyorsanız  firmalara yönelik  e-ticaret hizmeti vermekteyiz. E-Ticaret Hizmeti için Sözleşme Öncesi Yapılacak Çalışmalar İşletmenin bulunduğu sektörün ve rakiplerinin dijital pazarda ki çalışmaları ve yeri ile ilgili bilgiler toplanır. Özellikle arama motorların da rekabetçi anahtar kelimeler de ilk sayfada ve ikinci sayfada çıkan firmalar incelenir. Bu incelemede sitenin hızı, mobil uyumlu olup olmadığı, içerikler, görsel tasarımlar backlink sayısı gibi başlıklar mevcuttur. İşletmenin dijital ortamdaki yeri, [...]

E-Ticaret Hizmeti2019-07-19T10:23:32+03:00

Google Ads Hizmeti

2019-07-19T10:01:50+03:00

Google Ads Hizmeti Google Adwords Hizmeti, Google Arama Ağı, Google Görüntülü Reklam Ağı, Yeniden Pazarlama, Alışveriş Reklamları, Videolu Reklamlar, Sponsorlu Gmail Reklamları ve Uygulama Reklamları modelleri arasından hedeflerinize bütçenize en uygun olanı seçerek dijital dünya da marka olmanızı hızlandıracak çalışmalara Google Ads (SEM) Hizmeti diyoruz. Google Ads Hizmeti için Sözleşme Öncesi Yapılacak Çalışmalar İşletmenin dijital ortamdaki mevcut çalışmaları incelenir. Bu çalışmaların kalitesi ve içerik konusun daki yeterliliği not edilir. Sektördeki rakipler hakkın da bilgi toplanır. Google Adwords için hangi reklam türünün seçilmesi gerektiği ile ilgili araştırma yapılır. Yapılacak çalışma ile ilgili [...]

Google Ads Hizmeti2019-07-19T10:01:50+03:00

Bilişim Eskişehir

Güllük Mh. Kiraz Sk No:11/10 Tepebaşı / ESKİŞEHİR

Mobile: 0(505) 2146399

Web: Bilişim Eskişehir

Son Yazılar